[PR] Вземете максимума от живота с новия moto e6s

Възползвайте се максимално от всеки ден с водещата в класа си система с двойни камери и ултра-динамично изпълнение. Запознайте се с най-новото попълнение към нашето семейство moto e, moto e6s, ново устройство Motorola, което предлага всичко, от което потребителите имат нужда на цената, която искат.

С moto e6s вече можете да снимате блестящи, бързи и качествени снимки с двойната система от камери. Използвайте ултра бързата фокусираща 13 MP камера, за да направите най-креативните си снимки досега и я комбинирайте със сензора за дълбочина за замъглен фон и красиви портрети.

Наслаждавайте се на съдържанието, което заснемате, на разкошния 6,1-инчов Max Vision дисплей. Сега вече имате широк изглед, който ще даде на любимите ви филми, сериали, програми и игри, картина като никога досега. И въпреки това все още удобно ще се вписва в ръката ви.

Сега е още по-лесно да получите бърз и лесен достъп до вашето устройство с четеца за пръстови отпечатъци, разположен удобно и дискретно в задната част на телефона. Благодарение на ултра-отзивчивия 2,0 GHz осемядрен процесор, moto e6s ще реагира бързо на всяко докосване, скролване и плъзгане с пръст по екрана, за да можете да стигнете моментално до информацията, която ви е необходима. С 32 GB вградено място за съхранение имате достатъчно място за снимки, песни и филми и винаги можете да добавите до 256 GB повече, като използвате слота за microSD карта1.

Не пропускай:  [PR] Новите флагмани на Samsung вече са в продажба в А1

Както и да преминава ежедневието ви, бъдете спокойни, че малко водни пръски и капки никога няма да попречат на работата или забавлението ви с това устройство. Независимо дали ще спирате за питие или ще излизате да потичате, водоотблъскващият дизайн ще пази телефона ви защитен отвътре и отвън.

Цени

moto e6s се очаква на българския пазар на цена от 199 лв.