Предполагаемият OnePlus 7T се появи в Geekbench с Android 10

Android 10 вече се разпространява до някои смартфони на пазара – Pixel на Google, Essential и дори Redmi K20 Pro (която бе голямата изненада от вчера). Тепърва още много смартфони ще получат ъпдейт до Android 10, като разбира се ще се появят и други устройства директно с новата платформа на Google. Добър пример са OnePlus 7T и OnePlus 7T Pro, които трябва да бъдат представени по-късно този месец и се очаква да работят с Android 10.

Сега, в Geekbench е забелязано неназовано устройство, за което се вярва, че е следващият OnePlus 7T. Номенклатурният номер е HD1990, а резултатите му са 3 983 и 10 967 точки, съответно в single и multi core теста.

Не пропускай:  Samsung обещават 3 основни Android ъпдейта за последните си флагмани

Като изключим Pixel смартфоните на Google, OnePlus 7T и OnePlus 7T Pro ще са първите устройства, които ще излязат на пазара, директно с новия Android 10. И това би могло, да се счита за сигурно, защото в Geekbench теста – те вече използват Android 10.

OnePlus 7T ще има 8GB RAM, 90Hz-ов OLED дисплей с 2K резолюция и вграден сензор за пръстови отпечатъци. Към момента няма много детайли по темата, но би трябвало през следващите дни да се появят още.