Redmi със завладяваща покана за събитието на 26 ноември

Миналата седмица стана ясно, че на 26 ноември, Xiaomi ще представят три нови смартфона, част от новата Redmi Note 9 5G серия. Сега, самите Redmi официално канят медиите на презентацията по един доста оригинален начин.

Шефчето на Redmi, Liu Weibing, е публикувал снимки от “поканата” във Weibo – на журналистите са били изпратени кутии, в които е поканата за събитието и… И меч… #тидавидиш

Не е ясно как точно да се тълкува “меч”-а в поканите за събитието, но определено става интересно (маркетингът работи със сигурност). Колкото до поканата, текстът е приблизително такъв:

“Има хиляди училища и хиляди удари, но великите герои не се нуждаят от нещо уникално. Те трябва да усъвършенстват само един удар, но до съвършенство, за да са в полза на хората. Redmi Note 9 е такъв – полиран удар. На 26 ноември Ви каним, да поговорим за мечове…”

На 26 ноември очакваме анонса на Redmi Note 9 5G, за който се говори, че ще работи с Dimensity 800U чипсет, ще има 6.53 инчов FullHD дисплей, 48MPx основен камера сензор и 5000 mAh батерия.. Вероятно ще бъде показан и Redmi Note 9 Pro за Китай, който на практика ще бъде като Xiaomi Mi 10T Lite – 108MPx основен сензор, Snapdragon 750G чипсет, 4820 mAh батерия и 33W бързо зареждане.