[PR] Революционна AI технология на Huawei позволява на незрящите да „виждат“ човешките емоции

huawei-logo

Huawei стартира нов проект „Facing Emotions”, който разкрива как изкуственият интелект може да подобри живота ни по всевъзможни начини. Благодарение на новия флагман на компанията Huawei Mate 20 Pro стремглавата еволюция на технологичните устройства може да бъде видяна и усетена не само чрез холивудските продукции, но и в реалния всекидневен живот.

Чрез проекта „Facing Emotions” и флагмана Mate 20 Pro Huawei показва как най-новите технологии в областта на изкуствения интелект могат да променят границите на възможното в нашето ежедневие. Слоганът на Huawei – “Make it possible” – илюстрира по чудесен начин амбицията на глобалния бранд да подобри живота на потребителите чрез своите устройства.
„След огромния успех на проекта „Sound of Light”, в който Huawei Mate 20 Pro превърна изображения на Северното сияние в музика, изпълнена от симфоничния оркестър „Synchron” във Виена, сега отново ще покажем мощта на технологията в Mate 20 Pro. Този път пред изкуствения интелект на нашия флагман е поставено предизвикателството да помогне на незрящите.

Не пропускай:  [PR] Nokia 5.3 вече е в България, разполага с няколко нововъведения за своя ценови клас

Проектът „Facing Emotions” цели да помогне на хората със зрителни увреждания да обогатят по още един начин своята жива комуникация с хората. Много сме развълнувани, че само след няколко дни ще покажем резултатите от нашия усилен труд, и изказваме топли благодарности и на фондация Синергиа, която ни помогна да усетим света на незрящите. Очаква ви едно неподозирано интересно пътешествие, което нямаше как да се случи без нашето сътрудничество на местна почва.“ сподели Емилиа Кирилова, мениджър връзки с обществеността в Huawei за България и Македония.

Новият продукт на Huawei, създаден след сътрудничество между технологичния екип на бранда и представители на хората със зрителни увреждания, подчертава изключителната мощ на Mate 20 Pro и ще бъде представен официално на 17 декември.