Излезе нова версия на ROUTE 66 Maps + Navigation за Android устройства

    Излезе новата версия на приложението ROUTE 66 Maps + Navigation за Android устройства. Една от интересните опции в приложението е Follow Me Augmented Reality Navigation. На екрана на устройството виждате пътя, на който пред вас се движи виртуален автомобил, който да следвате.

    Потребителите имат възможност да свалят предварително картите, които ще използват. Тази опция е полезна, ако мобилният ви план не включва неограничено количество мобилни данни, както и когато сте в чужбина. Освен това, предварително свалянето на картите, които ще използвате, означава, че няма да зависите от интернет връзката на конкретното място, която може да не е перфектна. Ако не сте свалили предварително карта на местността, приложението може да го направи на място.

    В картите са включени различни забележителности и обекти (Points Of Interest), екранна навигация, информация за трафикът в реално време, както и предупреждение за местата на радарите на пътя (те са включени в премиум варианта).

    Можете да свалите приложението ROUTE 66 Maps + Navigation безплатно, като ще получите безплатен достъп до картите. До 31 декември потребителите получават 30-дневен безплатен тестов период, през който могат да използват Navigation (включително Follow Me), както и премиум услуги – информация за трафика и за местоположението на радарите. Достъпът до премиум услугите струва 64.99$ и се купува от самото приложение, като не е за ограничен период от време, а докато използвате приложението. Потребителите получават навигация в над 80 държави.