Samsung потвърдиха плановете си за версия на Note 7 с 6GB RAM и 128GB памет за Китай

Samsung стартираха продажбите на Galaxy Note 7 в Южна Корея и се очертава да направят фурор с новия си фаблет. Писахме, че устройството за два дни е било поръчано над 200 000 пъти, което е двойно по-добър резултат от този за Galaxy S7.

По време на събитието Кох Донг-Джин, шен на Samsung Mobile, е споделил плановете на компанията за ъпгрейдната с повече памет версия на Note 7 за китайския пазар. Ще Ви припомним, че Galaxy Note 7 за международните пазари разполага с 4GB RAM и 64GB вградена памет, която може да се разширява с microSD карти. Ъпгрейднатата версия на Китай, ще има 6GB RAM и 128GB вградена памет.

Не пропускай:  [PR] Samsung добави Galaxy A21s към Galaxy A серията си

Samsung не се справят достатъчно успешно през последните години на китайския пазар, заради огромната конкуренция от далеч по-евтини смартфони там. Именно това е причината, да пуснат версия на Galaxy Note 7 с 6GB RAM и 128GB памет за Китай. Вероятно ще има разочаровани потребители в целия свят, които биха искали тази “ъпгредната” версия и лично ние се надяваме, Samsung да я предложат под някаква форма – дали ще някакъв юбилеен или премиум модел.. Или пък нещо друго. За съжаление, поне за момента няма подобни слухове, но хей – никога не се знае…

KoreaHerald, чрез PhoneArena