Samsung Galaxy Smartwatch, Galaxy S IV и общото между тях

    В мрежата се появиха няколко скрийншота от устройство, което най-близко би се оприличило на Samsung Smartwatch.

    На няколко от скрийншотите се вижда името Galaxy Altius. На други се вижда “AltiusOS“, което ни кара да се замислим, че устройството може и да не е с Android операционна система. Скрийншотите са с резолюция 500 х 500 пиксела, което би могло да означава, че това е резолюцията на екрана на новото устройство. Информацията е от SlashGear.

    В същото време, SamMobile на 100% потвърждават, че името на Samsung Galaxy S IV ще бъде GT-I9500, че ще се предлага в черен и бял цвят, ще има модул за безжично зареждане, 2600mAh батерия и накрая, но не на последно място ще има кодово име Altius.

    Възможно ли е кодово име Altius да се използва и за Galaxy S IV и за Samsung Smartwatch?

    Лесно може да се направи връзка между Samsung Galaxy S IV (Altius) и аксесоар към него – Galaxy Altius умен часовник. Възможно е също, Altius да е нещо като бранд на следващата серия умни устройства на Samsung. Няма как да знаем към този момент, но следим темата с интерес.

    И накрая, SamMobile твърдят, че Samsung планират да пуснат Altius (Samsung Galaxy S IV) от 16тата седмица на година – 15 април. Това означава, че преди това ще се състои и Unpacked събитието, на което новият флагмен на компанията ще бъде представен (вероятно през месец март).