[PR] Samsung разкрива рекордни продажби от предварителните поръчки за Galaxy S10 в Европа

Празнувайки десетилетие от пускането на първия Galaxy S, Samsung Electronics днес разкри, че новата серия на Galaxy S10 е генерирала повече предварителни продажби, отколкото всеки смартфон на Samsung, продаван в Европа. По-високият резултат е постигнат в по-кратък период от време, сравнен с предходните модели.

В Европа, повече от половината от потребителите са поръчали Galaxy S10+, доказвайки нарастващата тенденция потребителите да избират високопроизводителни телефони. Цвят Черна призма остава най-популярният избор на потребителите – почти 50% от общите продажби на S10 са именно в този цвят.

С водещите в индустрията характеристики, включително Динамичен sAMOLED дисплей, Ultrasonic сензор за пръстови отпечатъци и водеща в индустрията камера, Galaxy серията е проектирана да отговори на специфичните нужди на потребителите. Четирите уникални устройства – S10e, S10, S10+ и S10 Performance Edition, комбинират технологиите, от които потребителите се интересуват най-много: иновации в дисплея, камера от следващо поколение и отлична производителност.

Maxime Guirauton, Маркетинг директор в Samsung Mobile Europe, коментира:

„Нашата серия Galaxy S10 се основава на десетилетие лидерство в бранша, предоставяйки изключителни характеристики и подобрения при камерата, дисплея и производителността, които знаем, че нашите потребители искат. Това е ясно и от постигнатите рекордни резултати. Окуражаващо е да се види такъв положителен отзвук от новата ни продуктова серия, която предлага по-голям избор от всякога. Тази година ще продължим да инвестираме в иновации, които ще бъдат на пазара по-късно през годината и с тях ще влезем в нова ера на смартфон технологиите и свързаността.“

Galaxy S10e от днес се предлага у нас в красиви, модерни и ярко блестящи цветове, надминаващи очакванията – зелена призма, черна призма и бяла призма. Galaxy S10 и S10+ са налични освен в тези цветове и в цвят синя призма, а Galaxy S10+ Performance edition изпъква и в цветове керамично черно и керамично бяло.

Не пропускай:  Galaxy Note 20 серията, няма да има 100x Space Zoom

А в случай, че сте пропуснали. Вижте това: