Сгъваемият Motorola Razr 40 Ultra в А1 в комплект с безжични слушалки

A1 предлага новия сгъваем смартфон Motorola Razr 40 Ultra в комплект с безжични слушалки ttec Mode. Флагманът разполага с най-големия външен дисплей, използван на сгъваемо устройство, изключителен дизайн, и предлага редица подобрения за потребителите.

Едно от най-видимите нововъведения в новия сгъваем модел на Motorola е външният дисплей, който е най-големият на сгъваем смартфон до момента. Той е 3,6-инчов pOLED екран с резолюция 1066х1056p, яркост до 1100 нита и честота на опресняване до 144Hz. Дисплеят е достатъчно голям, за да се ползват различни приложения, включително преглеждане и изпращане на съобщения, без да се налага отваряне на устройството.

Основният дисплей, при отворен смартфон, също е pOLED, но размерът вече е 6,9 инча, резолюцията е 2640х1080p, яркостта достига 1400 нита, а честотата на опресняване е 165Hz. И двата дисплея са защитени със стъкло Corning Gorilla Glass Victus.

Селфи камерата на смартфона е 32MP и е вградена в дисплея, а основната камера е двойна – 12МР основен сензор с оптична стабилизация и Dual Pixel PDAF и 13MP ултраширокоъгълен сензор с автофокус и възможност за заснемане на макроснимки.

Motorola Razr 40 Ultra е снабден с чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, 8GB RAM и 256GB за съхранение на информация. Батерията е с капацитет 3800mAh и поддържа бързо зареждане до 30W с технологията TurboPower. Смартфонът може да се зарежда и безжично с до 5W. Тази версия на Rarz предлага Nano SIM и eSIM, както и връзка с мрежите от пето поколение.

Смартфонът се предлага в три цвята – цвета на 2023 г. според Pantone Viva Magenta, класическо черно и ледниково синьо. Motorola Razr 40 Ultra може да се закупи онлайн от A1.bg или от магазините на телекома на цени от 82,50 лева на месец или 1 699 лева в брой с план Unlimited Ultra. Всеки клиент на телекома ще получи модела в комплект с безжични слушалки ttec Mode.