Ще бъде ли представен Realme смартфон със 125W UltraDart бързо зареждане в Европа на 7 октомври?

Една от сферите, в които се конкурират производителите на смартфони, е бързото зареждане. Realme определено са доста активни в тази надпревара и още през месец август, официално представиха новото си UltraDart 125W бързо зареждане. Според скорошен туит (от 29 септември), Realme планират “по-бързи неща за Европа”…

Разбира се, това би могло да означава, че Европа ще получи смартфон със супер, бързото UltraDart 125W зареждане от Realme. Не се споменава обаче, кой ще е този смартфон…

Виж още:  Realme представиха Realme 7i - 6.5" дисплей с 90Hz опресняване и 5000 mAh батерия

Редица колеги в мрежата вярват, че става въпрос за предстоящия анонс на Realme 7 и Realme 7 Pro в Европа. Смятат, че именно Pro-версията ще получи новото, 125W бързо зареждане. Не е невъзможно, но е малко вероятно…  Поне ние не вярваме Realme 7 или Realme 7 Pro да поддържат 125W бързо зареждане. Очакваме Realme 7 да има 30W, а Realme 7 Pro – 65W бързо зареждане, точно както са и версиите им за Индия.

Въпросът е, дали ще бъде представен и друг, трети смартфон, който да поддържа 125W, SuperDart бързо зареждане?

За по-любопитните:

UltraDart, 125W-овото бързо зареждане на Realme, на практика е технологията на Oppo с тяхното Flash Charge (125W). На практика, компанията преобразува доставените 20V, 6.25A от адаптора, на 10V, 12.5A и така постигат умопомрачителните 125W бързо зареждане.

Виж още:  Realme 7 Pro. Прекрасен представител на високия среден клас. Супер е.

На 7 октомври (утре), ще разберем какво точно са ни подготвили от Realme. Дали някой от смартфоните от Realme 7 серията ще получи 125W зарядно или пък ще бъде представено и друго устройство… Поне няма да чакаме дълго.