Ще има версия на Honor 10 с 8GB RAM, GPU Turbo и AIS

GPU Turbo технологията на Huawei, оптимизира хардуера и софтуера им, така че графичната производителност се подобрява с до 60%, а консумацията на енергия се намалява с до 30%. Сега, стана ясно, че Huawei ще представят версия на Honor 10 с GPU Turbo, като по този начин потребителите ще могат да очакват още по-добро представяне. И ако това не Ви е достатъчно, ето още една новина – новият Honor 10 ще получи 8GB RAM, вместо с 4GB/6GB RAM. Колкото до появата му на пазара – 24 юли.

Всъщност, голяма част от устройствата на Huawei и Honor ще получат ъпдейт с поддръжка на GPU Turbo. Според информацията в мрежата, всички техни устройства, които работят с Kirin 970, Kirin 960 и Kirin 659 чипсетите им.

Не пропускай:  Изтекоха някои от характеристиките на Huawei Mate 40

Honor са заявили, че благодарение на GPU Turbo технологията за пестене на енергия, Honor 10 ще изразходва едва 2-3% от енергията си след 8 часа в режим на изчакване.

В допълнение към GPU Turbo технологията и 8GB RAM, Honor 10 ще получи и AIS или иначе казано стабилизацията на Huawei, базирана на изкуствен интелект, която показахме в нашето Huawei P20 Pro видео ревю. Вижте го.