[Слух] Samsung Galaxy S III ще има хардуерен Home бутон

    В момента Galaxy S III е най-очакваният телефон на пазара. Изглежда, че от Samsung са харесали стратегията на Apple при излизането на техните нови устройства. Apple успява да запази в тайна инфорамцията за техните предстоящи устройства до момента, в който официално ги представя. Това винаги води до множество слухове относно тези устройства. Тези слухове започват да се появяват няколко месеца преди реалното излизане на устройството на пазара и продължават до самото му представяне. Това предизвиква огромен интерес към съответното устройство, който интерес помага за голямо количество предварителни поръчки.

    От Samsung правят нещо подобно. Компанията все още успява да запази в тайна очаквания Galaxy S III телефон. Освен това, компанията забави представянето на телефона тази година. Миналата година, Samsung представи неговия предшественик, Galaxy S II, по време на MWC. Тази година компанията не представи Galaxy S III по време на същото събитие. Тя смята да представи телефона по-късно, по-близо до датата, на която той ще излезе на пазара.

    За да запази в тайна подробностите относно Galaxy S III, дори и по време на тестовете от мобилните оператори, Samsung е предоставил на мобилните оператори правоъгълни кутии, в които са били сложени всички компоненти на Galaxy S III. По този начин мобилните оператори имат възможност да тестват устройствата, без да получат информация за дизайна на реалните устройства, които ще излязат на пазара.
    Най-новите слухове относно Galaxy S III се отнасят до хардуерния Home бутон под екрана. Твърди се, че в Samsung е имало два лагера. Единият от тях е подкрепял наличието на хардуерен Home бутон, а другият – използването на дизайн без хардуерни бутони. И двете групи са били еднакво големи. В последния момент групата, подкрепяща наличието на Home бутон, е взела превес.