Слуховете, че iPhone 12 смартфоните няма да имат зарядно в комплекта, може да се окажат неверни

С наближаването на анонса на iPhone 12 смартфоните, слуховете за тях съвсем естествено зачестяват. Един от тях, който предизвика най-голям отзвук сред потребителите е, че следващите “ябълки” няма да имат адаптор за зареждане и слушалки в комплекта.. Всъщност, недоволството сред потребителите бе основно към липсата на адаптор в комплекта.

Сега, две нови зарядни устройства са сертифицирани от Комисията за комуникации в Китай (China Communication Commission). И двата адаптора идват с различни скорости на зареждане.

  • Единият е 20W, използва Type-C порт и поддържа Power Delivery. Изходната му мощност е 5V на 3A (15W) и 9V на 2.2A (20W). В сертификата се споменава и производителя – FLextronics Power Systems Co. Ltd.
  • Вторият адаптор е с мощност 5W.
Не пропускай:  Apple постепенно напускат Китай: iPhone 11 вече се произвежда в Индия, AirPods във Виетнам

Интересното тук е, че Apple изобщо продължават да произвеждат 5W зарядно за iPhone. В случай, че новите iPhone 12 смартфони се предлагат без адаптор в комплекта, как мислите – дали някой би си купил 5W-ов адаптор… Ние смятаме, че повечето потребители биха заложили на по-бързия 20W-ов адаптор или просто да си купят стандартно зарядно с 15W-20W на изхода от друг производител. Именно това ни навежда на мисълта, че слуховете за iPhone 12 смартфони без зарядно в комплекта – биха могли да се окажат неверни…