Смартфон на Samsung се е самозапалил в автомобил на жена. Успяла е да избяга навреме

Историята накратко е следната (чрез cultofmac)… Инцидентът се случва на 21 май, тази година. Жената е шофирала автомобила си, докато вижда искра. В този момент, единия от двата смартфона на жената – Galaxy S4 и Galaxy S8 – е избухнал в пламъци. Тя успява да спре и да излезе от автомобила. Само няколко минути по-късно, абтомобилът е напълно унищожен. Тя коментира, че е щастлива че е жива… (вижте видеото по-горе)

Според пожарникарите, източникът на експлозията наистина е един от двата смартфона. Не се знае кой от двата…

Собственичката на двата модела на Samsung, вече е завела дело срещу компанията.

Не пропускай:  Samsung Pay потвърждава, че ще има Galaxy S10 с вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци

Samsung вече са изпратили екип, който да разследва автомобила и причините за пожара. Коментират, че “не коментират съдебни спорове, но стоят зад сигурността и безопастността на милионите смартфони на Samsung в САЩ”.

Странно нещо е живота (и кармата).

Samsung съвсем наскоро се подиграха с Apple в последната си реклама, за изтощените батерии, които умишлено забавят работата на по-старите iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s и iPhone 6s Plus… Сега, очевидно има проблем с модел на Samsung и то проблем, който е далеч по-сериозен. Въпреки, че фиаското с батериите на Galaxy Note 7 премина, потребителите бързо ще си спомнят близкото минало.