[PR] Смартфоните Nokia с оптика ZEISS

zeiss-nokia

HMD Global, домът на телефоните Nokia и ZEISS, обявиха днес подписването на ексклузивно партньорство, чиято цел е да заложи нови стандарти в смартфон индустрията. Това дългосрочно споразумение надгражда споделената история и опит между ZEISS и смартфоните Nokia.

Общата амбиция на двете компании е да подобрят качеството на изображенията при смартфоните, като обхванат цялата екосистема от софтуера, през услугите, качеството на екрана и дизайна на оптиката. Партньорството между ZEISS и HMD Global цели съвместно да  разработят нови технологии за заснемане, които да предефинират стандартите в индустрията и да върнат марката ZEISS обратно в смартфоните на Nokia. Този стремеж за непрекъснато подобряване на изживяванията на потребителите в областта на изображенията е отражение на общите ценности на двете компании – ангажимент за качество, истинско майсторство и  оптимално  потребителското изживяване.

Партньорството между ZEISS и телефоните Nokia, започнало преди повече от десетилетие, се основава на споделена страст към иновациите и желание за предоставяне на най-доброто на потребителите. В миналото сътрудничеството между ZEISS и телефоните Nokia създаде иновативни технологии, като първия в света много-мегапикселов мобилен телефон и други устройства, залагащи нови стандарти в индустрията от Nokia N-серията до тези с технологията Nokia PureView. Това подновено партньорство е дългосрочен ангажимент за надграждане на технологичните иновации през следващите години.

Арто Нумела, главен изпълнителен директор, HMD Global:

“Сътрудничеството със ZEISS е важна част от нашия ангажимент винаги да предоставяме най-доброто изживяване за нашите клиенти. Феновете ни искат повече от просто една страхотна камера в смартфона си, те искат цялостно графично изживяване, което не просто отговаря на  стандартите, но ги предефинира. Феновете ни го очакват и, заедно със ZEISS, го доставяме – съвместно разработено графично превъзходство за всички.”

Д-р Матиас Мец, член на Изпълнителния съвет на ZEISS Group:

“Сътрудничеството на HMD Global с ZEISS за смартфоните Nokia отново ще подобри цялостното графично изживяване на потребителите, чрез съвършенство и иновации. Партньорството ни е изградено на стабилна основа. Заедно очакваме вълнуващо пътуване към бъдещето на усъвършенстваните графични възможности на смартфоните.”

Това ексклузивно партньорство със ZEISS е допълнително доказателство за това, как HMD Global си сътрудничи с най-добрите и уважавани имена в индустрията, в стремежа към съвършенството във всеки аспект на дизайна и качеството на телефоните. Това е и обещание към потребителите за оптималното възможно за смартфон графично изживяване.