[Снимки] HTC Radar е готин WP Mango смартфон

    Помните ли HTC Radar? Това е смартфон от среден клас с операционна система Windows Phone Mango. Колегите от intomobile.com са имали възможност лично да разгледат телефона и да направят няколко снимки. Ето какво мислят за него:

    HTC Radar е красиво направен смартфон, който изглежда и се усеща страхотно. Телефонът изглежда като направен от HTC. HTC Radar може да бъде описан като смес от Trophy, Legend и малко Flyer/View 4G. Невероятно лек е, алуминиевият гръб го прави да изглежда като устройство от висок клас.

    3.8-инчовият Super LCD екран е доста ярък и ясен, реагира добре. В предната част на телефона под екрана са разположени стандартните Windows Phone бутони, на дясната страна се намира бутонът за камерата и бутон за увеличаване/намаляване на звука. В горната част са разположени бутонът за включване/изключване на телефона и аудио жак. На лявата страна се намира microUSB порт. На гърба на устройството се намира 5MP камера със светкавица. Има малка издутина в долната част на устройството, където се поставя SIM картата.

    Телефонът е с версия Mango на Windows Phone. Тази версия на мобилната платформа ще предложи на потребителите множество нови възможности и подобрения – мултитаскинг за всички приложения, пълна интеграция на Twitter, и много много други.
    Телефонът има едно ядрен 1GHz процесор, което изглежда сравнително малко при положение, че все повече смартфони имат двуядрени процесори.

    Като цяло HTC Radar изглежда доста привлекателно. Това се подсилва и от Windows Phone Mango платформата. То е добър вариант за потребителите, които не искат Android или iOS устройство.