[PR] Сребърната Motorola moto g6 вече е в България

Най-горещото предложение на Motorola това лято – moto g6 – е достъпно в нов цвят. Освен с познатия вече на пазара deep indigo вариант, моделът от доказано успешната серия moto g, разгръща цветовите хоризонти със стилното излъчване на сребристото. Новата версия на Motorola moto g6 вече е налична в магазините от веригата “Технополис” на цена от 429 лв.

Moto g6 в сребристо идва с познатите характеристики: двойна камера, мощна 3000 mAh батерия, 3D стъклен дизайн и усъвършенствани функции на камерата.

С 12+5MP задна камера всеки уловен момент е специален. Функцията Spot Color („цветен акцент“, бел.ред.) ви дава възможност да запазите само любимия си цвят в снимката и да направите всичко останало черно-бяло за впечатляващ ефект. Към него се добавят режимът за изрязване, с който можете да променяте фона на снимката си с кадри от вашата библиотека в Google Photos, и забавните филтри за лице за допълнително настроение. Усъвършенстваният софтуер на камерата гарантира портрети със студийно качество и артистични черно-бели снимки. Има и още – мигновено заключвате и отключвате телефона си и правите оторизирани мобилни плащания със сигурния мултифункционален четец за пръстови отпечатъци.

Не пропускай:  Ще видим Motorola RAZR 2 през септември?

Мощната батерия осигурява енергия за целия ден, за да посрещнете предизвикателствата във всеки момент, а когато е време да презаредите, с включеното в кутията TurboPower 15W зарядно устройство получавате енергия за часове само след няколко минути в контакта. Припомняме, че motorola moto g6 се отличава със стъклен 3D дизайн, с който малко, дори и премиум, модели могат да се похвалят.

Motorola представи новото семейство moto g в началото на летния сезон и за броени седмици moto g6, moto g6 plus и moto g6 play се наредиха сред най-желаните продукти в своя клас, както у нас, така и в Европа, Северна и Южна Америка. moto g6, moto g6 plus и moto g6 play са създадени с мисъл за потребителя и отговарят напълно на изискването за първокласни характеристики на достъпна цена, което се налага като устойчива тенденция в избора на устройства. Всъщност това е политика, която Motorola неотменно следва още от първия модел moto g – най-успешния и продаван смартфон в цялата история на компанията – да предоставя широк спектър от функционалности на достъпна цена.