От днес, Теленор пускат официално iPhone 6 и iPhone 6 Plus на цени от 699.99лв с двугодишен договор

Теленор завършиха ребрандирането на магазините и уебсайта си. Повече за тарифните им планове – Стандарт, Резерв Старт и Резерв, можете да прочетете тук.

Силен старт за телекома е продажбата на новите iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Компанията е официален дистрибутор на Apple и пусна новите ябълки на доста агресивни цени с двугодишен договор.

iPhone 6 и iPhone 6 Plus ще се предлагат с всички планове на компанията (Стандарт, Резерв Старт и Резерв), като цената на iPhone 6 16GB например, стартира от 699.99лв с двугодишен договор Резерв с месечна такса от 59.99лв (общо телефона и таксите в края на договора 2139.75лв). Потребилите могат да заложат и на далеч по-евтиният план Стандарт с месечна такса от 8.99лв и цена на апарата 1429.99лв (общо такси и телефон 1645.75лв в края на договора).

Всички модели iPhone, се предлагат и на изплащане с почти всички планове на компанията (без най-евтините Стандарт за 8.99лв и Резерв Старт за 7.99лв).

Не пропускай:  Какво знаем за следващите iPhone 12 до момента и как би изглеждал тъмносин iPhone 12 Pro

Всички цени и разновидности на iPhone 6 и iPhone 6 Plus (спрямо цвят и обем на вътрешната памет, можете да видите на тук.

Новите iPhone 6 и iPhone 6 Plus са налични в общо 6 магазина на Теленор в България, като поетапно ще се появат навсякъде в страната. Клиентите от София, могат да ги намерят в TheMALL (Цариградско шосе), новооткритият МОЛ РИНГ и в магазина на компанията в Бизнес парка. За наличности с други градове – можете да се обърнете към оператор, на телефон 123.

В случай пък, че не бързате чак толкова и не държите да се редите на опашки – можете да заявите желанието си за iPhone 6 или iPhone 6 Plus, на този линк.