[PR] Теленор стартира услугата multiSIM за всички свои клиенти на абонаментен план

Теленор предлага за всички свои клиенти, ползващи абонаментен план с включена мобилна гласова услуга, новата си допълнителна услуга multiSIM. Благодарение на нея е възможно използването на един номер едновременно на смартфон и смарт часовник навсякъде и по всяко време в България. Услугата може да се активира през приложението MyTelenor Bulgaria и е с месечна такса от 4,99 лева с ДДС.

multiSIM дава предимството да се използват основните параметри на предпочитания от клиента тарифен план като минути и мобилни данни, без необходимост използваните две устройства да бъдат в непосредствена близост. Това дава свободата на клиентите да се движат спокойно, без телефона да е в тях и да не губят връзка.

Услугата multiSIM е подходяща за всички клиенти на Теленор, водещи активен начин на живот. По време на спорт, докато са навън с приятели или просто докато пазаруват – multiSIM позволява водене на разговори и сърфиране в интернет, докато телефонът е вкъщи и ръцете са свободни. С новата услуга на Теленор клиентите ще могат да се възползват от пълните възможности на техните смарт часовници.

Смартфонът, като основно устройство, може да работи както с обикновена/физическа SIM карта, така и с eSIM, в зависимост от личните предпочитанията на клиента. Смарт часовникът от своя страна трябва задължително да поддържа функционалността eSIM, съгласно посочените характеристики на производителите. За улеснение на клиентите списък със съвместимите с услугата устройства е наличен на www.telenor.bg. Сред тях са новите смарт часовници Galaxy Watch4 серията на SAMSUNG и тези от серията HUAWEI Watch 3.

multiSIM е още една услуга в портфолиото на Теленор, която превръща оператора в предпочитан избор от страна на клиентите за покупка на смарт устройства. Теленор предлага богат избор от 5G устройства, а също така и редица услуги, които дават на потребителите допълнителна стойност и възможност за максимално удобство: „Oнлайн защита“, застраховка на устройство „Смартфон протект“ или замяна на старо устройство с по-нов модел и отстъпка от цената с „Върни и вземи“.