[Vivacom] Интерактивна телевизия, високоскоростен интернет и 45 канала с TV GO само за 27,80 лв.

Само през септември потребителите на VIVACOM имат възможността да се възползват от специалната промоция на VIVACOM – интерактивна телевизия и високоскоростен интернет. Сега към познатия пакет за най-модерните и желани фиксирани услуги, телекомът добавя мобилното приложение за гледане на телевизия – TV GO с 45 ТВ канала. То улеснява потребителите в динамичното им ежедневие, като им позволява да гледат любимите си филми и предавания където и когато искат – на път, на море, на планина.

Комбинираният троен пакет включва интерактивна телевизия с повече от над 130 канала, оптичен интернет (100mbps) и 45 канала с TV GO само за 27,80 лв. на месец. Цената е за целия срок на договора.

С включването на услугата, всеки абонат получава безплатно HD ТВ оборудване, възможност за безплатен допълнителен приемник, както и безплатен Wi-Fi рутер и антивирусна защита.

Потребителите, които искат да се възползват само от TV GO, могат да получат достъп до удобното мобилно приложение само за 3 лв., вместо за 5,90 лв на месец за целия срок на договора.