Untethered jailbreak на iOS 4.3.3 с Redsn0w и Pwnage инструментите

    И двата инструмента, Redsn0w и Pwnage, бяха ъпдейтнати от Dev Team и вече предлагат възможност за untethered jailbreak на най-новата версия на iOS, iOS 4.3.3.

    iOS 4.3.3 излезе много скоро след iOS 4.3.2. Apple побърза да пусне версия 4.3.3 в отговор на обвиненията на потребителите, че компанията ги следи. Тази версия на операционната система би трябвало да изтрива старото съдържание на открития файл с географски координати, както и напълно да изтрива файла при изключване на location services.

    „… три поредни пъти! Apple пусна iOS 4.3.3 в сряда и още веднъж решението за untethered jailbreak, което @i0nic създаде за 4.3.1, работи. Това е безпрецедентен случай, при който при три firmware-а, същият инструмент работи. Не сме напълно сигурни защо Apple не е оправил тази дупка, но не се оплакваме!”

    Това е част от пост в Dev Team Blog-ът. Потребителите на iOS устройства трябва да са много доволни от факта, че толкова бързо след излизането на нова версия на операционната система се появява и jailbreak инструмент.

    Тези най-нови jailbreak инструменти ще работят с устройствата, които поддържат iOS 4.3.3, без iPad 2. Това са iPhone 3Gs, iPhone 4 (GSM), iPod touch 3G, iPod touch 4G, iPad 1, Apple TV2G (v. 4.3 8F202). Повече информация за инструментите и тяхното използване можете да намерите на страницата на Dev-Team Blog.

    Източник: isource.com