User Agent профилът на Nexus Prime съвпада с този на Nexus S. Защо?

    Само преди няколко часа ви разказахме как Samsung неумишлено е разкрил информация относно Nexus Prime. Става въпрос за user agent файл, в който е имало информация за телефона. В него се е споменавало, че резолюцията на екрана на устройството е 800х480 пиксела. Това е доста ниска резолюция и разочарова хората, очакващи излизането на следващия Nexus смартфон.

    Но сега попаднахме на нова информация по въпроса. Изглежда, че откритият user agent файл не съдържа вярна информация. Като изключим името на устройството, останалата информация съвпада с информацията от user agent файла за Nexus S. Вероятно този файл за момента е създаден без да са попълнени характеристиките на следващия Nexus смартфон и това предстои да се случи.

    Според слуховете, които са се появявали до момента, следващият Nexus телефон ще се казва Nexus Prime, ще бъде с операционна система Android Ice Cream Sandwich, ще има двуядрен 1.5 GHz TI OMAP 4460 процесор, голям екран (с диагонал 4.5-4.65 инча) с резолюция 1280х720 пиксела.