[PR] Варна поздрави момичетата от националния отбор по художествена гимнастика

Жителите и гостите на Варна имаха възможност да се срещнат лично и да поздравят момичетата от националния ни отбор по художествена гимнастика. Магазинът на VIVACOM на бул. „Осми приморски полк“ в морската столица събра десетки почитатели на новото поколение български надежди, които имаха шанса да се запознаят лично с гимнастичките и да вземат автографи от тях.

Седемте грациозни състезателки са на тренировъчен лагер във Варна, но отделиха няколко часа от усилената си програма за своите фенове. Момичетата се снимаха с последните три модела телефони на Motorola, предлагани в актуалната кампания на VIVACOM „МнОООго мегабайти за безкрайно лято“. Кампанията включва и атрактивния тарифен план на телекома със 100 000 MB бонус интернет на максимална скорост през летните месеци в мрежата с най-добро покритие на населението. С плана за безкрайни летни забавления идват и три от хитовите модели на Motorola. Това са смартфоните Moto G6, Moto G6 Play и Moto E5.

Гостите на събитието във Варна имаха възможност лично да се убедят в предимствата на трите модела, и то в компанията на гимнастичките Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Теодора Александрова, Стефани Кирякова и Камелия Стоилова от националния отбор, които са посланички на Motorola за България.

Не пропускай:  [PR] Vivacom съветват да заложите на технологичните подаръци за Деня на любовта и виното

Камерите на смартфоните ще запазят летните преживявания на своите притежатели ярки и отчетливи.

Основната камера на Moto G6 е с 12 МР + 5 МР сензори, подпомагана от технологията за двоен автофокус, с широка f/1.8 бленда. Функцията Spot Color поставя цветен акцент в снимката, оставяйки всичко друго черно-бяло, а Active Photos е опция за „активни снимки“, които улавят повече от един кадър. Налично е сканиране на текст, както и разпознаване на обекти и забележителности. Предната камера е 8MP.

Въпреки че акцент в Moto G6 Play е батерията от 4000 mAh, която издържа до 36 часа само с едно зареждане, смартфонът може да се похвали и с основна 13 МР камера и с предна 8 МР камера.

Moto E5, който също като Moto G6 Play е с издръжлива батерия от 4000 mAh за безкрайно снимачно лято, разполага 13 МР основна и 5 МР предна камера.

VIVACOM е традиционен партньор на българския спорт и ще подкрепи Световното първенство по художествена гимнастика, което ще се състои тази есен в България. От 10 до 16 септември страната ни ще се превърне за втори път в столица на художествената гимнастика като домакин на 36-то Световно първенство.