Вече можете да изтриете съобщение в WhatsApp за iOS, час след след изпращането му

TheVerge коментират, че WhatsApp тихомълком са променили начина, по който работи функцията за изтриване на съобщения. Пусната първоначално през месец октомври, функцията “изтрий за всички” (delete for everyone), е позволявала изтриването на съобщения до 7 минути след изпращането им.

WaBetaInfo е коментирал, че в последната версия на WhatsApp за iOS, този лимит е увеличен до 1 час, 8 минути и 16 секунди.

Не е ясно, защо именно за 1 час, 8 минути и 16 секунди. Факт е, че благодарение на увеличеното време, потребителите биха могли да трият цели “чатове” от смартфоните на приятелите си. WhatsApp нямат опция за “тайни чатове” и удълженото време, донякъде решава този проблем…

СПОДЕЛИ
359GSM.com
Фенове сме на джаджите.