Vitaminwater ще платят 100 000 долара, ако се откажете от смартфона си за цяла година

blackberry-keyone-keyboard

В наши дни, смартфонът е незаменима част от ежедневието ни. Всъщност, вероятността да четете тези редове от смартфона, си е доста голяма. Какво ще стане обаче, ако решите да се откажете от смартфона в ежедневието си за цяла година?

Сега има нещо като отговор на този въпрос… Vitaminwater ще платят 100 000 долара, ако се откажете от смартфона си за 365 дни (1 година). Става въпрос за конкурс, в който късметлив състезател, може да спечели 100 000 долара за да използва обикновен мобилен телефон от 2000-та година, за период от 1 година.

В условията се акцентира, че “състезателят” няма право да се докосва до какъвто и да е смартфон за периода, като всяко устройство от което може да изпраща смс-и или да влезе в интернет, може да се счита за “смартфон”.

Звучи интересно, като още по-интересно е, как Vitaminwater ще се уверят че състезателите наистина няма да се доближават до смарт-устройства. От компанията коментират, че процесът ще включва дори тест на детектор на лъжата. Всички правила са на този линк.