[Press Release] 50% отстъпка за фиксирани гласови услуги предлага VIVACOM

От началото на месец септември всички потребители на фиксирани гласове услуги, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за плановете VIVACOM Easy Fix и VIVACOM Ultra Fix, ще получат 50% отстъпка от месечния абонамент. Промоционалната цена ще важи за първите три или шест месеца, в зависимост от продължителността на подписания договор.

VIVACOM Ultra Fix предлага 3 600 включени минути за разговорите към всички национални мобилни и фиксирани мрежи, както и Първа международна зона. С него клиентът си осигурява свободна комуникация към всички по всяко време, на цена от 6.99лв. на месец, за първите 6 месеца при 24 месечен договор.

За потребителите, които се нуждаят от минути към национални фиксирани мрежи, VIVACOM Easy Fix предлага 3 600 включени минути, с месечен абонамент от 5.49лв., за първите 6 месеца при 24 месечен договор.

Виж още:  [PR] REALME7 се предлага във VIVACOM в комплект с безжичните слушалки REALME Buds Q

След изчерпване на включените минути разговорите към всички национални мобилни и фиксирани мрежи, Първа международна зона и за двата плана са на цена от 0.01 лв./мин.

Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от промоционалната оферта във всеки един от магазините на VIVACOM и в дистрибуторската мрежа на телекома.