[Press Release] Двойно по-ниски цени за мобилен интернет от VIVACOM за целия срок на договора

    Потребителите могат да избират пакети между 10 и 20 лв. за до 15 GB трафик на максимална скорост.

    Между 2,5 и 15 GB на максимална скорост за двойно по-ниска месечна такса е новата оферта за плановете от тарифна линия VIVACOM Traffic Unlimited – M, L и XL, която телекомът стартира от август. Офертата важи за целия срок на договора. Така за 10 лв. месечно потребителят получава 2,5 GB на максимална скорост в най-добрата 3G мрежа в страната, а топ предложението от 15 GB на максимална скорост ще му струва само 20 лв. на месец.

    Офертата на VIVACOM е продиктувана от увеличеното търсене на мобилен интернет, което за поредно тримесечие регистрира ръст. Потребителите на мобилния трафик на данни за първите шест месеца на 2012 г. са станали с близо 150% повече спрямо първото полугодие на миналата година. Според последните официални данни, телекомът продължава да държи първенството за най-добра 3G мрежа в България с 98.5% покритие на населението и 91.1% от територията на страната и скорости в мрежата от 14.4 Mbps за сваляне и 5.74 Mbps за качване на данни. Достигането на 5.74 Mbps при upload стана възможно след последните подобрения на мрежата и позволява на крайния потребител да изпраща и споделя бързо съдържание, включително големи мултимедийни файлове.

    Според независимо социологическо проучване, публикувано в средата на тази година, VIVACOM е и с най-голям брой потребители на 3G-мобилни интернет карти и е най-разпознаваема сред клиентите на този вид услуги.

    Двойно по-ниските цени на пакетите за мобилен интернет са валидни до 15 септември 2012 г. както за нови, така и за настоящи клиенти на телекома, които имат желание да преподпишат договорите си с по-атрактивните условия.