Клиентите на VIVACOM ще заявяват компенсации на уебсайта и в магазините на телекома

    Вероятно всички чухте за техническите проблеми на Vivacom само преди няколко дни. Писахме и относно компенсацията, която ще направят от компанията. А сега, ето и детайли как можете да бъдете компенсирани:

    Заявки за компенсация на VIVACOM услуги, които бяха засегнати от смущения в системата на оператора на 6 февруари, ще се приемат на две места. Потребителите ще могат да подават искане за една седмица безплатен интернет и 50 допълнителни минути към фиксираните планове на уебсайта на оператора и в най-близкия до тях VIVACOM магазин.

    Електронна заявка за компенсация клиентите ще могат да пускат през e-mail форма за контакт, която ще бъде достъпна в рубриката „На фокус” на първата страница на сайта. Срокът за подаване на заявления е 15 март 2012 г.

    Компенсацията важи както за частни, така и за бизнес клиенти на телекома. Потребителите на VIVACOM Net ще получат една седмица безплатен интернет за пакета, който са си заявили, а клиентите на фиксираната услуга на VIVACOM – 50 допълнителни минути за разговори в мрежата на оператора. Компенсацията ще бъде отразена в сметките им за март или април в зависимост от отчетния период на съответния потребител.

    Подобна мащабна компенсация се прави за пръв път у нас. VIVACOM предприема тази стъпка, тъй като отчита сериозността на възникналия проблем и неудобството, което създаде на своите потребители в комбинация с утежнената метеорологична обстановка в цялата страна.