[Press Release] VIVACOM раздава 20 двойни билета за концерта на Lady Gaga в София

    20 безплатни билета за концерта на Лейди Гага могат да спечелят притежателите на карта за лоялни клиенти на VIVACOM – VIVACLUB.

    Шоуто, на което суперзвездата ще представи песните от последния си албум Born This Way, ще се проведе на 14 август в София. За да станат част от него, потребителите трябва да се регистрират и да отговорят правилно на три въпроса, свързани с Lady Gaga. Играта ще бъде достъпна от днес на корпоративния сайт на оператора www.vivacom.bg/LadyGaga (в момента линкът не работи, но се надяваме от Виваком да решат проблема скоро), както и на официалната Facebook страница в продължение на 15 дни. Двадесет победители ще бъдат изтеглени с томбола на 12 юли 2012 г.

    За да играят за звездните билети, потребителите не е необходимо да притежават реалния пластмасов носител на картата. Ако участникът няма издадена карта, но отговаря на дефиницията за лоялен клиент – т.е. ползва поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и няма закъснели плащания, той може да я заяви напълно безплатно на 123 и да получи номера на картата си в момента на своето обаждане.

    Точните правила на играта са публикувани ще можете да видите тук, веднага щом линкът проработи (очаква се да е по-късно днес).