Мобилната версия на уебсайта на VIVACOM с безплатен трафик

    VIVACOM освобождава потребителите си от начисляването на трафик, докато браузват в мобилната версия на официалния сайт на компанията. Така операторът потвърждава ангажимента си към своите клиенти да предоставя максимално свободен достъп до световната мрежа, в допълнение към отварянето на повече от 2000 точки за безплатен Wi-Fi достъп в цялата страна.

    VIVACOM-клиентите, които влизат във vivacom.bg/m през своя мобилен телефон или таблет няма да бъдат таксувани за мобилния си трафик по време на сесиите, а за клиентите на предплатената услуга на оператора достъпът е безплатен, ако влязат през точка за достъп VIVACOM WAP.

    VIVACOM обяви официално пускането на мобилната версия на сайта си в края на миналата година. Тя дойде в отговор на над 10-тократното увеличение в потреблението на мобилен интернет, което компанията отчете само за една година, както и нарасналата с 26% посещаемост на уебстраницата на оператора за същия период. В момента официалната страница на VIVACOM вече е достъпна и на кирилица през www.виваком.bg.