Спечели Skoda Fabia Monte Carlo с Vivacom

    VIVACOM магазините в цялата страна ще се превърнат в арена на виртуално рали състезание, чийто победител ще спечели истински състезателен автомобил – Skoda Fabia Monte Carlo. Моделът прилича на този, с който шесткратният рали шампион на България Димитър Илиев и в момента се бори за седмата си поредна титла.

    Феновете на рали симулациите ще мерят сили първо в специална мобилна игра NFS Undercover, инсталирана на мобилен телефон Nokia Lumia, а 32-мата най-добри сред тях ще се състезават на втори етап с рали-симулатори. Финалистът с най-добро време ще спечели голямата награда – чисто нова Skoda Fabia Monte Carlo, а първите четирима участници с най-добри резултати от състезанията с рали-симулатори ще получат едно от най-силните предложения за смартфони на пазара в момента – Nokia Lumia 710.

    Играта ще се проведе от 18 май до 18 юни 2012 г. във VIVACOM магазините в цялата страна. Точните й правила са публикувани тук, а по-късно днес ще бъдат налични и на специално създадения за целта сайт www.vivacom.bg/lumia.

    VIVACOM предлага и двата модела Nokia Lumia 800 и Nokia Lumia 710 с включен безплатен интернет трафик до края на годината независимо от избрания тарифен план, с цел потребителите да се възползват максимално от всички функции на хитовите телефони, без да се притесняват от утежнения на месечната си сметка. Nokia Lumia 800 се предлага на цена от 25.90 лв. на месец или 519.90 лв. в брой с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall. Със същите тарифи цената на Nokia Lumia 710 пък е 11.90 лв. на месец или 269.90 лв. в брой.