[Press Release] VIVACOM с нова услуга. Предоставя защита на месечните сметки и мобилните апарати

    От този месец VIVACOM започва да предлага нова услуга – VIVACare, която осигурява пълна защита на сметката и апарата на потребителя в случай на непредвидени обстоятелства. Така при съкращаване от работа или злополука клиентът може да получи до 2 400 лв. за покриване на месечните си сметки за всички услуги, които VIVACOM предоставя, както и безплатен ремонт или ново устройство в случай на непредвидени щети по мобилния си телефон. VIVACare предоставя два пакета на цени от 0.99 лв. на месец.

    Пакетът Сметка защитава месечния разход, който потребителят прави за разговори или за всяка друга телеком услуга, която VIVACOM предлага на домашни клиенти. Срещу 1.89 лв. на месец той покрива непредвидени обстоятелства като загуба на работата, временна или пълна нетрудоспособност, злоупотреба със СИМ-карта. Вторият пакет – VIVACare Phone – защитава устройството срещу случайно счупване, измокряне, пожар, експлозия и други природни бедствия. Месечната вноска зависи от цената на устройството при свободна продажба и е между 0.99 и 13.99 лв.

    Новата услуга е разработена в партньорство с компаниите МетЛайф, един от водещите животозастрахователи в света, и Интерамерикан, част от хoландския застрахователен лидер Ахмеа, и осигурява изключително конкурентни цени за този вид услуги на пазара в момента.