[PR] Viveport Infinity предлага неограничено гейминг изживяване за 25,99 лв на месец от 2-ри април

  VIVEPORT обяви Viveport Infinity, първата неограничена абонаментна VR услуга, която ще стартира на 2-ри април и ще може да се използва за 25,99лв/месец или 199лв/година. В най-големия ъпдейт на платформата до този момент членовете на Viveport Infinity ще получат неограничен достъп до каталога на услугата с над 600 приложения и игри наред с ексклузивните екстри за членовете, сред които и подобреното Viveport Video приложение. За текущите членове, включително и тези с предплатени абонаменти, и новите такива, които се запишат преди 2-ри април цената ще се запази до края на 2019 г.

  Viveport Infinity предоставя богат асортимент от известни и независими VR заглавия. Само за 25,99лв на месец или още по-малко с предплатения годишен абонамент членовете ще могат да спестят хиляди левове за висококачествено съдържание. Заглавия като Angry Birds VR: Isle of Pigs вече са насрочили датата на своята премиера в услугата, така че да съвпадне с глобалната такава, давайки на членовете оптималния избор и достъпност, когато става въпрос за ново съдържание в абонамента на Viveport. Новите Viveport потребители могат по всяко време да се запишат за безплатно двуседмично членство, за да се насладят на неограничен гейминг с Viveport Infinity.

  “Изградихме нов модел за VR, който акцентира върху богатия избор от VR съдържание, създадено от индустрията, и дава причина на потребителите да прекарват повече време от всякога с шлема на главата си,“ каза Рикард Стайбер, Президент на Viveport. “Същевременно разширяваме мрежата си от разработчици, а възможностите за доходи се повишават, тъй като увеличаваме печалбата от всеки Infinity потребител. На мнение сме, че този модел отговаря на начина, по който потребителите искат да си взаимодействат с VR.“

  Viveport Infinity ще бъде наличен за притежателите на VIVE и Oculus Rift. Със съвместимите заглавия Viveport Infinity също така ще достига и до всеки друг самостоятелен шлем, създаден на WAVE платформата на VIVE. Този агностически хардуерен подход, включващ няколко платформи, ще предостави услугата на една нова категория VR устройства, като същевременно разширява мрежата от разработчици и потребители.

  „Чрез абонаментната услуга на Viveport успяхме да увеличим броя на играчите и да изградим по-голяма общност около The Wizards,“ коментират Павел Гажда, който завежда отдела по маркетинг в Carbon Studios. “Абонаментната услуга на Viveport се превърна в значима част от нашите приходи и нямаме търпение да се свържем с още повече играчи чрез Infinity.”

  За да подкрепи допълнително разработчиците на Viveport Infinity, Viveport ще увеличи дяла от печалбата на всеки един от тях на 80/20 от 70/30. Стартирайки от 1-ви април, до края на 2019 г. това увеличение в приходите ще бъде налично за всички заглавия във Viveport Infinity.
  Оферти за членове

  Всички Viveport Infinity потребители могат да се насладят на ексклузивни екстри като уикенд оферти за определени заглавия, безплатен достъп до други такива, както и месечни намаления. Започвайки от 2-ри април, членовете автоматично ще получават код за намаление от 10% в началото на всеки месец, който да използват във Viveport магазина. Viveport също така ще предложи намаления на над 100 заглавия за периода 2-7 април, с което да се отпразнува стартът на Infinity.