Втората партида Galaxy Fold се е разпродала за минути в Китай. Samsung обаче, не уточняват броя на продадените устройства

Galaxy Fold

Samsung наскоро пуснаха в продажба Galaxy Fold в Китай. Първата партида от сгъваемия смартфон на корейците, бе разпродадена сами за няколко минути след старта на продажбите. Сега, Samsung пускат втора партида Galaxy Fold и те отново свършват за няколко минути.. Какво се случва? Има ли толкова много фенове на модела и на толкова висока цена?

Важен момент е, че Samsung внимателно са подбрали времето за появата на втората партида Galaxy Fold в Китай. 11.11 (11 ноември) е важен ден за търговците в поднебесната империя, съпроводен винаги с рекордни обороти от продажби. По-интерсното обаче е, че цената на Galaxy Fold е била над 2000 щатски долара, което си е доста висока цена за смартфон (по принцип).

Не пропускай:  [PR] Samsung добави Galaxy A21s към Galaxy A серията си

Samsung обаче, не съобщават колко точно броя Galaxy Fold са продадени.. Има гръмки заглавия като “разпродаден за минути” или “разграбен за минути”, но не се споменава колко бройки са “разпродадени” или “разграбени” за минути, особено при цена от над 2000 щатски долара за брой… Може да са 10 000, може да са 10… Знаят само Samsung и се надяваме скоро тези цифри, да бъдат съобщени официално.