Windows Phone Mango телефони от Samsung, Acer, ZTE и Fujitsu

    По време на Worldwide Partner Conference, която се проведе в Лос Анжелис, бяха показани WP Mango устройства на Samsung, Acer, ZTE и Fujitsu. Все още не са известни официалните имена на устройствата, но пък знаем някои техни характеристики.

    Телефонът на Samsung вероятно ще бъде SGH-i937 и доста прилича на Samsung Galaxy S II – най-успешния смартфон на Samsung. И двете устройства имат еднакъв форм-фактор. И двете устройства са еднакво тънки. Доста вероятно е и компонентите им да са еднакви и да се различават само по операционната система.

    Устройството на Fujitsu е водонепромокаемо. Това е първият водонепромокаем Windows Phone смартфон. То е розово на цвят. Камерата на телефона е страхотна, или поне така се твърди, но няма информация за конкретните характеристики на камерата.

    Телефонът на Acer прилича на W4, който сме виждали и преди, но все още не можем да потвърдим, че става дума за едно и също устройство.

    Устройството на ZTE изглежда, че ще бъде от нисък клас, което не е изненадващо. ZTE е производител на бюджетни телефони.
    Steve Ballmer, CEO на Microsoft, наскоро сподели, че първите Windows Phone Mango устройство ще излязат по Коледа. А дали няма да видим първият WP Mango телефон и преди това? От доста време чакаме да видим първият Nokia WP смартфон. Би било добре това да се случи преди Коледа.