Xiaomi обявиха новата CC серия, без да представят нов смартфон

Xiaomi придобиха Meitu миналата година, като резултатът от това трябва да са Xiaomi CC9 и Xiaomi CC9e смартфоните. В края на миналата седмица, е трябвало да има събитие, на което да покажат тези устройства. Събитие е имало, телефони – не.

Лей Джун, изпълнителен директор на Xiaomi е представил новата CC серия, като е обяснил, че името означава Colourful & Creative и е разработена от Chic & Cool 90. CC9 или по-конкретно числото “9”, идвало от възрастта на компанията (9 години).

Xiaomi CC серията ще е третия подбранд на компанията, след Redmi и Mi сериите. CC серията се очаква да бъде различна, проектирана от студенти по изкуствата и насочена към младите и насочени към модата потребители, които “искат да се дефинират”.

Не пропускай:  Вградените под дисплея камери на Xiaomi, ще бъдат в смартфон през 2021 година

Лей Джун е обяснил, че младите хора искат да бъдат чути и видени, и да споделят красотата си с всички. Новият смартфон от CC серията, ще има нова концепция за естетика от “Xiaomi X Meitu AI Aesthetic Lab”, комбинираща съвременна камера и нова “beauty” технология. Това би могло да означава, че новият CC смартфон (или всички от серията), ще разчитат на изкуствен интелект, за да направят beauty режима на снимане още “по-beauty”. За добро или лошо…