Adobe пуска три Photoshop приложения за iPad

    Преди около месец Adobe обяви, че ще пуснат приложения за таблети, които ще комуникират с десктоп приложението за редактиране на снимки, Photoshop. Приложенията за таблети ще използват нов SDK с името Adobe Touch SDK. Първите приложения на Adobe се появиха в Apple App Store и чакат потребителите на iPad.

    Adobe Color Lava превръща iPad-а в палитра на художник и позволява на потребителите да смесват цветове с докосване на таблета и да използват тези цветове във Photoshop приложението на компютъра. Можете да правите комплекти от цветове за конкретни проекти, да настройвате hue, saturation, brightness и други. Цената на приложението е 2.99$.

    Adobe Eazel позволява да правите скици на картинки с пръсти. Когато сте готови да довършите, можете да прехвърлите картинката на компютъра безжично. Цената му е 4.99$.

    Adobe Nav трябва да ви помогне да управлявате десктоп приложението с помощта на полезни shortcut-и на често използваните команди. Nav изглежда полезно приложение, то разширява и улеснява работата с десктоп приложението, като предлага удобен достъп до често използваните команди. Приложението не може да замести десктоп Photoshop приложението, за да работи то трябва да се свърже с десктоп приложението. Но Adobe Nav може да улесни работата с десктоп приложението. Цената на Nav е 1.99$.

    Таблетите стават все по-мощни устройства и може би скоро ще видим пълна версия на Photoshop за таблети, което ще позволи на потребителите да използват приложението и когато се намират далеко от своя десктоп компютър.

    Източник: www.intomobile.com