6.1 инчовият LCD iPhone, може да има версия с две СИМ карти

iPhone X не е от евтините смартфони и това е безспорен факт. Нещо повече, той изигра ролята си и е генерирал за Apple 35% от печалбата от смартфон бизнеса в световен мащаб. През 2018 година обаче, ябълковата компания вероятно ще предложи и по-евтина алтернатива…

Минг-Чи Куо, анализатор от KGI Securities, има мнение по темата. А както е известно, той е изключително точен в прогнозите си, особено що се отнася до продукти на Apple. Според него, един от iPhone-ите през 2018 година, ще стартира на цена от 550 щатски долара.

Минг-Чи Куо коментира, че ще видим три нови iPhone-a през 2018 година – 6.1 инчов LCD iPhone, 5.8 инчов OLED iPhone и 6.5 инчов OLED iPhone. Твърди, че 6.1 инчовият LCD iPhone, ще се предлага и във версия с поддръжка на две СИМ карти.

Виж още:  Apple планират да активират 5G в режим на двете СИМ карти със софтуерен ъпдейт

Най-евтиния iPhone през 2018 година, ще бъде 6.1 инчовият LCD iPhone с една СИМ карта. Куо смята, че той ще се продава на цена от 550 до 600 долара. Версията на iPhone LCD с две СИМ карти, ще струва малко повече – от 650 до 750 долара.

Всъщност, това не е първият път когато Минг-Чи Куо прогнозира iPhone с две СИМ карти. Поне до момента, това не се е случило и се надяваме този път да е прав. iPhone с две СИМ карти би могло да донесе допълнителен пазарен дял за Apple.