[PR] Забравете за ограниченията с новите moto g6 и moto e5

moto g6 plus

Motorola представи новото семейство смартфони moto e5 на глобално събитие в Сао Пауло, Бразилия. С премиум характеристики и функционалности, телефоните от новите семейства moto g6 и moto e5 са създадени с мисъл за потребителя и са на изключително достъпна цена. Устройствата ще бъдат налични на нашия пазар до няколко седмици.

Преди 5 години Motorola запълни пазарната ниша с качествени телефони, притежаващи страхотни характеристики, на цена, която да бъде достъпна за по-широк кръг потребители. Тези телефони трябваше да са създадени през текущата година, а не да бъдат предишни модели на по-ниски цени.

Първият moto g телефон стана най-продаваният смартфон в историята на Motorola. Оттогава насам ние продължаваме да разширяваме хоризонтите, особено с появата на moto e – смартфон с отлични спецификации на добра цена. Сериите moto g и moto e предлагат перфектната комбинация от характеристики за потребителите, които не желаят да правят компромис с качеството, стила или изживяването.

Тази година продължаваме с най-новите поколения moto g и moto е. Тe ви предлагат всички иновации, които са най-важни за вас. Те са по-умни от всякога, със специален фокус върху дисплея, дизайна и батерията. Притежават мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™ и работят с Android™ 8.0 Oreo™. Поддържат ексклузивните функции Moto Experiences, които отключват редица AI възможности.

moto g6 plus: Умна камера. Солидна производителност

Новият moto g6 plus прави перфектни снимки по всяко време. 5,9-инчовият екран със съотношение на картината 18:9 и неговият Full HD Max Vision дисплей ви дават ярки и наситени цветове във всеки детайл. Използвайте усъвършенствания софтуер и технологията за двоен автофокус, за да направите най-красивите си снимки досега.

Виж още:  [PR] Motorola RAZR 5G е най-новият сгъваем смартфон в онлайн магазина на VIVACOM
moto g6 plus

Страхотни снимки дори и при слаба светлина, благодарение на широката f/1.7 бленда и 1.4um размер на пиксела. Но това не е всичко. Камерата на moto g6 plus поддържа сканиране на текст, както и разпознаване на обекти и забележителности.

moto g6: Вдъхновяващ дизайн, творческо изпълнение

moto g6 е създаден, за да впечатлява. Със своя 5.7″ Full HD Max Vision дисплей, той предлага живи цветове и прецизни детайли, а гърбът от 3D стъкло го откроява от редица премиум смартфони.

moto g6

Усъвършенстваният софтуер на камерата гарантира портрети със студийно качество и артистични черно-бели снимки, а забавните филтри идват заедно с двойната 5MP + 12MP задна камера. Има и още – мигновено заключвате и отключвате телефона си с мултифункционалния четец за пръстови отпечатъци.

moto g6 play: Играй днес. Зареди утре

Moto g6 play работи неуморно – също като вас, и ви оставя достатъчно време за игра. Неговата мощна 4000 mAh батерия издържа до 36 часа само с едно зареждане, като ви осигурява максимална сигурност и спокойствие, когато сте далеч от контакт. Направете крачка напред с мощния 1.4 GHz 8-ядрен процесор, който ви дава необходимата скорост за отваряне на снимки, приложения и всичко друго без никакво насичане или забавяне.

moto g6 play

moto e5 plus: Голям екран. Издръжлива батерия. Здравей, забавление!

От рано сутрин до късно вечер, moto e5 plus е винаги до вас. Възползвайте се максимално дори от най-дългите пътувания с мощната 5000 mAh батерия1, която издържа ден и половина, и 6-инчовия Max Vision дисплей. Картината е със съотношение 18:9, а огледалният дизайн и извитият гръб осигуряват комфорт при работа и показват стил, който приковава погледите.

Виж още:  [PR] Motorola RAZR 5G е най-новият сгъваем смартфон в онлайн магазина на VIVACOM
Moto E5 Plus.

Отключването на телефона никога не е било по-лесно – само с едно докосване на четеца за пръстови отпечатъци, дискретно разположен в емблематичното лого на Motorola.

moto e5: Виж повече. Прави повече

moto e5 е до вас през целия ден. С 5.7” Max Vision дисплей, той пасва идеално в ръката благодарение на ергономично извития си гръб и съотношението на картината 18:9. Мощната 4000 mAh батерия осигурява енергия за целия ден. Правите повече с лекота – отключвате телефона си за преглед на известията, за обаждания или достъп до началния екран с мигновено докосване на четеца за пръстови отпечатъци, който е дискретно разположен в легендарното лого на Motorola. Със слота за microSD карта разполагате с пространство за още повече снимки, музика и филми.

moto e5

Неограничено пространство за съхранение

Както при всички телефони на Motorola, Google Photos е галерията по подразбиране, където се запазват всички ваши снимки и видеоклипове. Вашите спомени се съхраняват там автоматично и разполагате с възможност за достъп до тях, споделяне и редактиране от всяко устройство.

Наличности и цени

  • moto g6 plus ще се предлага на редовна цена 599 лв.
  • moto g6 ще се предлага на редовна цена от 499 лв.
  • moto g6 play ще се предлага на редовна цена от 399 лв.
  • moto e5 plus ще се предлага на цена от 369 лв.
  • moto e5 ще се предлага на 299 лв.