Apple наема човека, създал по-добра система за нотификации за iOS

    Една от причините да jailbreak-нете своя iPhone е MobileNotifier. MobileNotifier е приложение, което заменя вградената система за нотификации в iOS. Изглежда, че и хората от Apple са видели предимствата на приложението. Само няколко дни преди да представи iOS 5 (, която версия на iOS би трябвало да има нова система за нотификации) Apple е наел Peter Hajas. Peter Hajas е разработчикът на MobileNotifier.

    Слухове за това се появиха, когато Hajas обяви, че си почива от MobileNotifier за известно време. Той не е споделил причината за тази почивка, но казва: „заслужава си. Повярвайте ми. Ако потърсите достатъчно, вероятно ще се сетите.” . Той е подписал своя пост с думите “Until then, stay hungry and stay foolish” („До тогава, останете гладни и останете глупави”, това са думи от известна реч, която Стив Джобс държи пред завършващите Университета в Станфорд през 2005 г.)

    Hajas е публикувал следното съобщение в Twitter, което по-късно е било изтрито:

    @brittaahh I’m glad you like it! I’ll see what I can do 🙂 I will be back for a few weeks, then I’m off to work in CA at a “fruit” company.

    @brittaahh Радвам се, че ви харесва! Ще видя какво мога да направя:) Ще се върна за няколко седмици, след това отивам да работя в CA за „плодова” компания.

    Hajas е добавил “Apple” към своя списък от работодатели, като отбелязва период, в който работи за компанията, от май тази година до момента.

    Източник: www.mobilecrunch.com