Samsung i8510 INNOV8 Видео Ревю

Здравейте приятели. Наистина не знам откъде да започнем в случая.. Телефона наистина е нещо уникално и думите са малко да се изкаже възхитата ни от него.

Отсега Ви казваме, че всичко, което ще споменем тук няма да изчерпи темата..

Първия допир със Samsung i8510 INNOV8 остави у нас отлични впечатления – телефона е стилен със своя метален заден капак на батерията и стои отлично в ръката.

Той е уникален и това личи още от менюто на телефона. Естествено, операционната система е Symbian, но изглежда по коренно различен и приятен начин. INNOV8 притежава абсолютно всички функции познати досега за мобилните устройства от най-висок клас и нещо повече…. Дори много повече!

Забавно е да се види заводски инсталиран FRING за връзка с icq и skype във флаша на телефона, чудесна е опцията да можете докато правите снимки или видео да ги качите директно в youtube, facebook и много други.. Страхотно, разбира се, е и наличието на оптичен джойстик (тъчпад), което улеснява работата с менюто на телефона и се превключва на мишка при браузване в интернет. Както казахме – един наистина прекрасен телефон.

Разбира се, не всичко свършва дотук – уникалната камера на този модел е претъпкана със забавни екстри. При доста модели вече има функцията face detection – разбира се има я и тук. Новото, което виждаме е обещания от януари тази година smile shot и blink shot. Това наистина е много забавно – апарата снима автоматично, когато засече усмивка на някое лице.

Можем с часове да говорим за този телефон и въодушевлението ни от него. Samsung направиха „телефона”” който би могъл да ги изстреля доста напред в лудата надпревара.

Това е емблематичен телефон за Samsung – с този модел i8510 INNOV8 те направиха поредната крачка в развитието си. Ще поясним какво имаме предвид.. Samsung от доста време имат наистина уникални модели, но никога не са били първи по време.. Е, може би със Samsung G810 и оптичния му zoom бяха първи до известна степен, но пък бяха скрили „зелената””и „червената”” слушалка под слайда и както сме отбелязали в ревюто за него, това е крайно неудобно.. Тук този проблем е решен! Тук Samsung пуснаха първи на пазара телефон от този клас дори преди гиганта Nokia. Ще подкрепим това със следното сравнение между i8510 INNOV8 и конкурентите му – Nokia N95 8GB и Nokia N96 (който се очаква да излезе всеки момент). Дори с новия си N96 финландците не могат да се сравнят със INNOV8..

В заключение смятаме, че това е огромна стъпка за Samsung като бранд – с този телефон те открито заявиха, че могат да са номер 1… и не е изключено да станат..

Нашето лично мнение е, че този модел на Samsung е най-интересният смартфон на пазара в момента.

“””