[PR] Бъди смарт с VIVACOM и Huawei

Най-новият смартфон в магазините на VIVACOM Huawei P smart отговаря на две от ключовитетенденции умните устройства – огромен екран с елегантно тънка рамка с много добро качество и характеристики на достъпна цена Huawei P smart с месечната цена от 18,50 лв. с план Smart L+ е наистина умно предложение за разумните потребители, които избират внимателно и целят максимален баланс между цена и качество.

Смартфонът се отличава с Full View (безрамков) 5,65-инчов  FHD+ дисплей, който прави визуалното изживяване на потребителите още по-пълноценно. Huawei P smart разполага с две камери, като основната е двойна – 13MP и 2MP, а селфи камерата е 8 MP .Телефонът дава възможност за заснемане на видео във FULL HD формат и снимки с фоново размиване на заден план за по-артистични фотографии..

Не пропускай:  [PR] VIVACOM вече предлагат
Huawei P Smart 2019

Устройството е интелигентен избор заради своя 8-ядрен процесор (4×2.36GHz + 4×1.7GHz). и последните версии на операционната система (Android 8Oreo) и наинтерфейсът (EMUI 8) му. Huawei P smart разполага с батерия с капацитет 3000 mAh, която ще служи дълго дори на най-активните потребители. Устройството притежава и сензор за пръстови отпечатъци от ново поколение, който отключва смартфона за 0.3 секунди.

Всичко това е облечено в елегантен алуминиев корпус, скрасив дизайн, който го доближава до високия клас смартфони. В магазините на VIVACOM устройството се предага в три цвята: черен, син и златен.

Научете повече за смартфона в нашето

Huawei P Smart видео ревю