CEO-то на Foxconn показа iPhone 11? Или пък не?

В края на миналата седмица (петък), Бен Гескин е споделил размазана снимка на главния изпълнителен директор на Foxconn, Тери Гуу, държащ необявяван до момента модел на iPhone. Гескин е направил предположение, че това би могло да е следващия iPhone – iPhone XI или iPhone 11. Причината за предположението е по-голямата матрица за основните камери на гърба.

В защита на тази теория е фактът, че ако някой се докопа до работещ прототип на следващия iPhone, то вероятността това да е шефа на Foxconn е изключително голяма. От друга страна, самата възможност да се случи нещо подобно, звучи леко абсурдно…

На видеото по-горе се вижда как CEO-то на Foxconn изваджа смартфона (00:45-1:15 минута). Ето и кадър на точния момент със смартфона. По-долу пък е увеличение на самия смартфон.

Не пропускай:  Apple ще платят 10 милиона евро на Италия, във връзка с тротлинг-а на iPhone

Изглежда, че това все пак не е следващия iPhone. Вярно е, че матрицата с двете камери е по-голяма, но между двата сензора ясно се вижда LED светкавицата. Подобно разположение на светкавицата има в iPhone X, iPhone XS и iPhone XS Max. В iPhone XI или iPhone 11, светкавицата е разположена на друго място.