Ето как ще изглеждат новите iPhone 12 смартфони

Вече знаем как ще изглежда следващия iPhone от Apple. От началото на 2020 година, лийковете за iPhone 12 са много – знаем, че ще има 4 нови модела (освен вече обявения iPhone SE 2). И четирите, ще имат OLED дисплеи и 5G свързаност. Колкото до цената, очакванията са за стартова цена от 649 щатски долара, което за България вероятно ще изглежда така 649 евро + ДДС = 1600-1700лв.

Сега вече, знаем как вероятно ще изглеждат следващите модели от iPhone 12 серията. Според предишни слухове, ще видим 5.4 инчов iPhone 12, два броя 6.1 инчови модела (вероятно iPhone 12 Pro) и 6.7 инчов iPhone 12 Pro Max. Информацията идва от JinStore в туитър:

Освен изображенията, JinStore споделя и CAD скици, които носят информация и по-добър поглед и върху гърба на iPhone 12 смартфоните. 9to5mac отбелязват, че на тях не се вижда 3D ToF сензорът, но това не означава, че дизайнът ще бъде коренно различен… 3D ToF сензорите са малки, не променят дизайна и присъствието им в CAD изображенията не би трябвало да е задължително. Все пак, информацията не е официална и е възможно да има разлики с финалния дизайн.

Не пропускай:  iPhone 12 смартфоните ще са без слушалки и зарядно в комплекта?

Според лийка, iPhone 12 серията от смартфони на Apple, ще премахне заоблените краища в новите си модели. Всички ще имат плоски странични рамки, което е препратка към дизайните на iPhone 4 и iPhone 5.

До официалното представяне на новите ябълки има още няколко месеца. Не е изключено (имаше и такива слухове), Apple да отложат анонса с малко, заради пандемията от коронавирус. Тепърва ще разберем подробности по темата.