Вече има Facebook Messaging приложение за Windows 7

    Потребителите на мобилни устройства от доста време ползват Facebook чат приложения. Има такива приложения за iOS, Android, BlackBerry и други мобилни платформи. От колегите от the verge научаваме, че има Facebook приложение и за Windows 7. Този път става въпрос за операционната система за персонални компютри, не за мобилни устройства.

    Ако сте свикнали да използвате Facebook приложение на своето мобилно устройство, когато седнете пред компютъра сигурно става доста неприятно постоянно да се връщате към Facebook страницата на уеб браузъра, за да видите какво ново е публикувано или за да продължите разговор, който водите с някой от своите приятели. С Facebook Messaging приложението за Windows 7 вече няма да ви се налага да правите това. Приложението дава достъп до чат и показва нотификации от Facebook. Реално приложението доста прилича на страничната лента, която виждаме в уеб-базираната версия на Facebook – става въпрос за лентата, в която виждаме кои от нашите приятели са онлайн и новите неща, които са публикувани.

    За момента версия на приложението има само за операционна система Windows 7. Можете да свалите Facebook Messaging приложението за Windows 7 от тук.