Galaxy A71 изтече във висококачествени рендъри

В наши дни е трудно, да се запазят в тайна новите смартфони на компаниите. OnLeaks, доказал се като надежден източник на информация, е публикивал няколко висококачествени рендъри на следващия Galaxy A71 на Samsung.

Тази година, Samsung определено се фокусират над “средния” си клас устройства. Разбира се, имаме предвид обновената Galaxy A серия, която се появи на пазара, на доста по-разумна цена от предходните модели на корейците в същия клас.

През 2019 година, Galaxy A70 споделяше еднакъв дизайн с Galaxy A50. Разликата между двата е, че Galaxy A70 има по-голям дисплей. Очертава се, Galaxy A71 и Galaxy A51 да споделят същата философия. Galaxy A71 принадлежи към високия среден клас и съдейки по рендърите, ще има 4 камери на гърба.

Не пропускай:  Следващото Samsung Galaxy Unpacked събитие, ще бъде на 5 август

Лицевата му страна е заета от големия дисплей с вградена селфи камера, точно както се очаква да бъде и в Galaxy A51. Зареждането ще става през USB Type-C порт, като очевидно ще има и 3.5 мм жак за слушалки.

Според рендърите, Galaxy A71 ще има 6.7 инчов дисплей, а размерите му ще са 163.5 х 76 х 7.9 мм. Очаква се, да има вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци.