[PR] Оранжеви дни с отстъпки на телефони в магазините на VIVACOM

vivacom

Този четвъртък и петък VIVACOM предлага 6 смартфона на промоционални оранжеви цени. Потребителите могат да направят своя избор между различни класове и марки телефони с намаления до 50%.

Офертата важи при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ за тарифни планове SMART L+, XL, XL+, U и закупуване на смартфон при еднократно заплащане в брой или на лизинг. Предложението е валидно само при сключване на договор на място в магазините на VIVACOM за следните устройства:

MOTOROLA G7 PLUS е първото ексклузивно предложение през оранжевите дни. Устройството използва мощния Qualcomm Snapdragon 636 процесор. Камерата му е двойна основна 16МР + 5МР и е снабдена с оптична стабилизация на изображението, която подобрява качеството и предотвратява размазванията. Предлага се на цена от 12.98 лв. на месец с план SMART L+.

SAMSUNG GALAXY S10+ е с отличаващия 6.4-инчов безрамков Инфинити-О дисплей, впечатляваща тройна основна камера 12MP + 12MP + 16MP и селфи камера 10MP + 8MP. Устройството е снабдено с мощна батерия с капацитет 4100 mAh и се предлага на цена от 54.98 лв. на месец с план SMART L+.

Друго неустоимо предложение е SAMSUNG GALAXY A80. Смартфонът има ротираща се тройна основна камера, която улавя всичко, което се случва и отпред и отзад. Основната камера с 48 МР предоставя кристална разделителна способност, ултраширокоъгълната 8 МР камера осигурява 123-градусов зрителен ъгъл, а 3D обективът придава дълбочина на изображението. Устройството се предлага на цена от 36.98 лв. на месец с план SMART L+.

Последното предложение от SAMSUNG – SAMSUNG GALAXY A20E e на атрактивната цена от 6.98 лв. на месец с план SMART L+.

Сред намалените модели е и HONOR 20 LITE, който е с 6.21-инчов FHD дисплей и 128 GB вградена памет и се предлага на цена от 13.98 лв. на месец с план SMART L+.

Последното предложение от VIVACOM през оранжевите дни е HONOR 8S. Дисплеят му е 5,71-инчов HD+, а 5 MP селфи камера предоставя функцията бърз Face Unlock. Устройството е на промоционалната цена от 5.98 лв. на месец с план SMART L+.