Galaxy S10 може да има три камери на гърба и 3D сензор

Samsung Galaxy S10 или флагманът на корейците за 2019 година, може да има три камери на гърба. Информацията е от пазарни анализатори в Корея (чрез TheInvestor), които предполагат, че Samsung ще включат трите камери на гърба, след разочароващите продажби на Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus.

Предполага се, че Galaxy S10 ще бъде и първият смартфон на Samsung с 3D сензор, който от своя страна ще донесе по-сигурно 3D лицево разпознаване и подобрено AR изживяване, включително по-добри AR Emojy от тези в Galaxy S9 и S9 Plus.

Ще Ви припомним, че Samsung сериозно заложиха на бизнеса с камерите за смартфони. Това би могло, да се приеме като още една достатъчно важна причина, Galaxy S10 да има три камери на гърба. Ако Samsung искат да продават камери, те трябва да следват всички важни тенденции в областта. А Huawei P20 Pro (снимката по-горе), направо създаде мода с трите си камери на гърба.

Не пропускай:  Смартфоните поскъпват. Huawei са лидер във високия клас в Китай. Apple с шанс да се завърнат на втора позиция