iPhone 5 потребителите трябва да внимават

    През почивните дни в интернет пространството се появиха доста снимки и видеа на деформирани в следствие на оказан натиск iPhone 5. Естествено има доста мнения, че това са снимки на огънати телефони-менте, с логото на iPhone.

    Потребители твърдят, че по невнимание сядат с телефона в задния си джоб, в следствие на което той се огъва. Други пък споделят, че телефона се деформира дори само да се наведат с телефон в задния джоб на тесните си джинси. Изглежда, че въпреки това, устройствата им продължават да работят.

    Информацията изглежда ще се потвърди от публикувано в нашенски форум мнение на потребител на въпросното луксозно устройство.

    Потребителят omax, от iPhone-Bulgaria е носел телефона в джоб на зимно палто и при сядане в автомобил просто заради дължината на палтото, телефона попада под бедрото (или Д-то). Със своите 80 кг, успява да огъне телефона и твърди, че устройството има осезаема деформация (личало като го постави на масата).

    „Ще се опитам да повторя упражнението, но на обратната страна“ – шегува се той.

    Телефонът не е имитация, а оригинален, закупен от Глобул.

    Е, изглежда, че потребителите на iPhone 5 или трябва доста да внимават или от Apple са изпреварили събитията и са представили гъвкав екран преди всички останали .

    За всеки случай – НЕ носете iPhone 5 в задния си джоб!

    Видеото е на потребител в YouTube, демонстриращ огънатия си смартфон.

    iPhone-Bulgaria чрез niksan76