iPhone 3GS получава нови две опции на iOS 6

    Наскоро Microsoft обяви, че Windows Phone 8 платформата изисква нов хардуер, което означава, че собствениците на настоящи Windows Phone телефони (включително и съвсем нови модели), няма да получат най-новата версия на мобилната операционна система.

    Apple обяви, че iPhone 3GS ще получи ъпдейт до iOS 6. Това беше доста изненадващо, защото телефонът вече е на три години. Въпреки това, собствениците на iPhone 3GS устройства, могат само да се радват на новината. iPhone 3GS ще получи ъпдейт до iOS 6, но телефонът няма да може да използва всички опции на операционната система. Turn-by-turn навигацията и Siri остават ексклузивни за iPhone 4S.

    Научаваме, че две опции, които първоначално са били предназначени само за iPhone 4 и iPhone 4S, все пак ще достигнат и до iPhone 3GS. Първата е Photo Streams. Тази опция позволява на потребителите да се абонират за качените снимки от iPhone-на на друг потребител и по този начин да имат достъп до тези снимки. По този начин, можете да се абонирате за снимките на член от вашето семейство и да виждате снимките, които той качва.

    Втората опция е VIP Mail. Това е филтър за email, която позволява на потребителите да виждат само писмата от хора, включени във VIP списък.